torstai 20. marraskuuta 2014

Hei kamut!En ole pitkään aikaan muka ehtinyt tänne kirjoittelemaan. Miten Teidän työnne edistyvät? Olen vaihtamassa työpaikkaa marraskuun alusta ja sehän pistikin tähän ihmiseen vauhtia tämän opiskelun suhteen! Aloin pelätä, että uusi työ teettää alussa varsinkin paljon hommia, eikä rahkeet ehkä riitäkään enää koulun käyntiin. Niinpä otin itseäni niskasta kiinni ja pakottauduin (ilolla tietysti, Joonas, ilolla!) tekemään projektisuunnitelman ja -raportin. Joonas ja Inkeri lukivat alustavat työni ja näyttivät vihreää valoa! Nyt hieman tarkennuksia ja jotain lisää, niin eiköhän se ole siinä!
Eli haluan kannustaa Teitäkin, jotka ette ole vielä saaneet aikaansaannoksianne loppuun, että tomera ote hommaan ja koneen ääreen naputtelemaan! Kyllä se siitä sujuu! Älkää tavoitelko kuuta taivaalta, me kaikki tehdään tällaisia projekteja koko ajan työssämme, nyt vaan tämä täytyy laittaa paperille. Eli helppoa kuin heinän teko, vai mitä! Tsemppiä!!!
- Irma

3 kommenttia:

  1. Kiitos hienosta tsemppitekstistä! Innostusta ja voimia kaikille loppusuoraspurttiin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Irma! Suurella ilolla koitan naputella:-)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kannustuksesta! Hartiat on jumissa, mutta asukas- ja omaisneuvosto on paperilla! Vaikka ehdin tuntea epätoivoa ja kyllästymistäkin, niin ensimmäisessä neuvoston tapaamisessa innostus taas palasi. Siellä tuli esiin monta uutta kehittämisaihetta. Näyttää siltä, että tämä homma ei lopu koulutuksen loppuessa, vaan jokainen hanke poikii jotain uutta, joka poikii jotain uutta, joka...

    VastaaPoista