I Kohtaaminen

Tervetuloa Metsäpirtille 14.-15.11.2013!
Ensimmäinen kohtaamisemme lähestyy, kun käynnistämme koulutuksen marraskuussa ihan toden teolla. Pääsemme nauttimaan alkutalven huumasta Rusutjärvellä sijaitsevassa Metsäpirtissä, joka sijaitsee noin 5 km Tuusulan keskustasta.

Lahdesta on järjestetty yhteiskyyti kaikille osallistujille, tarkemmat tiedot löydät alta, josta löydät myös koulutuspäivien ohjelman. Mikäli sinulle herää minkälaisia kysymyksiä tahansa, Laura ja Joonas ovat mielellään avuksi!

Metsäpirtillä tavataan!   


Kouluttajina ensimmäisessa jaksossa toimivat Mika Kortelainen sekä Jaana Utti.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asiakaspalveluosaajat Metsäpirtissä (video)Kuvia matkan varrelta:Tervetuloa aamiaiselle!

Myös konsultit syövät aamiaista.
Yhdessä makkaranpaistoa.

Makkaratkin ansaitsevat taiteellisen kuvan.

Mikko kokkaa kärsivällisesti.
                         

Ruuan jälkeen on hyvä ulkoilla.
Ruokatori on katettu!
                     
Kokit ovat valmiita haasteeseen...
Illallinen on katettu
                                                                                     
"Mehevä salaatti"

"Vuoristo-osterit"

"Juustoja...."


"...ja hedelmäsalaattia"
"Henkinen hammasharja"

"Keskustelua ja yhdessä oloa"
"Savuloimukalaa"


"Uunilammasta"

Unohtamatta Poronkäristystä.
Jälkiruuaksi Tiramisu/juustokakku :)
Välillä pitää palata opintojen pariin.

Ja opiskeluhan on hauskaa kuin mikä!
"Kiitos, näkemiin ja ensi kertaan!"


15 kommenttia:

 1. Näyttää mukavalta. Mukava päästä toimeen.

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva kuulla, että innostusta löytyy. Kohta siis tositoimissa :)

  VastaaPoista
 3. Onhan tuolla Metsäpirtillä vuodevaatteet ja pyyhkeet?

  VastaaPoista
 4. Innostavaa ja jännittävää! On mukava päästä kuulemaan muiden kokemuksia ja edistymistä. Ja tietenkin uppoutumaan itse asiaan. Olen ollut Jaana U:n kirjan (Tehtävänä hyvinvointiyhteiskunnan pelastaminen) lumoissa ja odotan todella paljon, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan. No joo, omasta Tamora-kassistani löytyi Lokki Joonatan, mutta ehdin ihan hyvin vielä lukea sen ennen huomista tapaamista, ehkä, luulisin. Kunhan olen pessyt pyykit ja katsonut romanttisen komedian dvd:ltä ja.... Huomiseen!

  VastaaPoista
 5. Hei kaikille! Metsäpirtissä on varattu kaikille vuodevaatteet. Pyyhkeitä on, mutta ilmeisesti kesän aikana pyyhkeitä on lähtenyt käyttäjien matkaan, joten mikäli ei tuota suurta vaivaa niin oma pyyhe olisi hyvä ottaa mukaan, ettei käy niin että joku jää ilman. Nähdään huomenna!

  VastaaPoista
 6. Kiitos koulutuspäivistä Metsäpirtissä. Oli hienoa taas havaita, miten toisilleen (ainakin osin) vieraat ihmiset saivat aikaan "brain stormia". Kiitos vielä kerran kaikille myös hienosta illallisesta, josta kokkiohjelmat voisivat olla vain kateellisia. Hyvä me!

  VastaaPoista
 7. Kyllä, hieno koulutusjakso! Vähitellen alkaa ajatukset jäsentyä. Viikonloppuna töissä kuulin oman puheeni olevan oppivalla organisaatiolla sävytettyä ja aivan kuin Jaana U. olisi istunut olkapäällä yllyttämässä. Kiitos siitä!

  Läksyjä tuli paljon. Onko tarkoitus kommunikoida uuden ystävän (Hei vaan, Irma!) kanssa tässä blogissa, jotta muutkin voivat kommentoida, vai käydäänkö keskustelua privaatisti? Ja nyt minusta tuntuu, että en osaa lisätä kuvia tämän jutustelun tueksi ja klinikka-päivään on paljon aikaa. Apua, Joonas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveän mukavaa oli olla kanssanne Metsäpirtissä. Tehtäviä tuli paljon, mutta muista olla stressaantumatta niistä. Teette mitä pystytte. Minusta kannattaa tehdä niitä yhdess uuden ystävän kanssa. Ehkä vähän blogiinkin.

   Poista
 8. Hei!
  Oli kyllä mukava koulutuspäivä, vaikka hieman arvelutti lähteä, kun ei tuntenut ketään. Nyt pitäisi tosiaan käydä "läksyjen" kimppuun...

  VastaaPoista
 9. Kiitos ajatuksia ravistelevista koulutuspäivistä. Mietin, pitikö tuota Asiakaspalveluosaajan käsikirjaa alkaa kasaamaan tähän vai jonnekin muualle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin, että Kirjatori-otsikolla tulee osio tuonne yläpalkkiin, missä on kohtaamiset ja tutkinnot ym. Ymmärsinköhän oikein?

   Poista
 10. Hei kaikki. Kirjatori tulee mitä pikimmiten tuonne yläpalkkiin omana kokonaisuutenaan. On ilo huomata, että olette noin innoissanne jo alkaneet kirjoittamaan blogia, mutta säästäkää kotiläksyt vielä hetken aikaa kirjatoria varten. LISÄKSI tunteeko joku piston sydämessä, että unohtui kengät&pyyhe Metsäpirttiin? Sieltä löytyi oranssi muovikassi, joka löytyy minulta Lahdesta!

  VastaaPoista
 11. Kynä sauhuten kirjoittelin muistiinpanoja (minun tapani oppia) Metsäpirtillä. Olin niin innoissani, että pidin vielä miehelleni parin tunnin luennon/keskustelu tilaisuuden kotiin palattuani kuulemistani aiheista. Oli antoisat hetket.

  VastaaPoista
 12. Terve Kaikille.

  Lisäsin tuonne sivun alakulmaan videon Metsäpirtin tunnelmista. Sitä voi katsella samalla, kun miettii kehittämistehtäväänsä, kotitehtäväänsä, lukee kirjaa kirjatorille tai haluaa vain nauttia jo tutuksi tulleesta musiikista.

  VastaaPoista