keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Uuden ajan asiakaspalvelukulttuurin rakentaja


5 kommenttia:

 1. Kyllä pitäisi päästä bloggailemaan. Työpaikalla asian tiimoilta on häiritty palkanlaskijoita ja lähiesimiehiä ja selvitelty käytännönkuvioita. Työyhteisössä on herätelty epämääräistä kauhua siitä, että mihin kaikkeen tuon hullun kanssa vielä joutuu. Kehittämishankeideat hyppii nyt silmille, mutta miten lienee sitten, kun on aika alkaa sorvata niistä jotain käyttökelpoista kapinetta?!
  Lokki Joonatan on tuossa kirjapinon päällimmäisenä, mutta se saa aikaan vain taantuman rippikoululaiseksi... otan itseäni niskasta kiinni ja katson mikä tipu tuo Joonatan oikeasti on näin viiskymppisen silmin katsottuna.

  VastaaPoista
 2. Hei, joko olette saaneet työpaikkakouluttajia? Sama kouluttaja voisi toimia useammalla? Ajattelin, että menisi "samalla iskulla" useampi koulutettava...;)
  Mutta kyllä varmaan meidän osastonhoitaja voi toimia kouluttajana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on työpaikka vaihtumassa, kuten koko L10-L60 porukalla. Sain kuitenkin ohi protokollien ennakkotietoa tulevasta sijoittumisesta ja tuleva esimieheni lupautui työpaikkakouluttajakseni. Nykyinen osastonhoitajani oli myös kiinnostunut olemaan mukana, koska hän ajatteli saavansa tulevista tuotoksista jotain mukaan omaan palvelukeskukseensa. Tässähän tulee ihan suorituspaineita!

   Poista
 3. Mukavaa, että olette aloitelleet aktiivisesti jo bloggailun! Tästä se lähtee!

  VastaaPoista